Våra Medlems Regler

Våra Medlems Regler

1 Allmänt

1.1 Inledning: Love2u är en seriös plats där man kan träffas på nätet. Vi har idag drygt 3000 medlemmar.
Vi tillsammans med Er medlemmar ska försöka skapa en god stämning och en fin samlingsplats att kunna vistas i .
Översättning är gjord på olika språk och fler kommer. Love2u inriktar sig i huvudsak till sverige,norge,danmark och finland.

1.2 Funktioner: Vi har olika funktioner som ska underlätta kommunikationen för Er medlemmar, funktionerna är tex  privatchat, avancerade sökfunktioner + matchmaking, rösta på bilder eller profiler, skicka virtuella kyssar, skicka meddelanden, ladda upp bilder o bildgalleri, blog, musik o video m.m. Vår målsättning är att dessa funktioner och tjänster alltid ska kunna finnas tillgängliga.

1.3 Vett och etikett: Som medlem på Love2u har man ett ansvar att alltid uppföra sig korrekt gentemot andra medlemmar. Vi förbehåller oss den fulla rätten att utesluta medlemmar som inte sköter sig, sådan bedömning sker av Love2u:s administrations personal.

2 Kvalifikationer

2.1 Åldersgräns: Genom att acceptera dessa medlemsvillkor garanterar du att din ålder är 18 år eller äldre, vi tillåter inte medlemmar under 18 år.

2.2 Behörighet: Love2u förbehåller sig rätten att neka medlemskap och/eller stänga av medlem, vid brott mot dessa medlemsvillkor eller annan grund som Love2u:s administrations personal gör enligt sin bedömning.

3 Grundläggande

3.1 Uppdateringar: Love2u förbehåller sig rätten att radera gamla meddelanden, användarprofiler m.m Dessutom förbehåller vi oss rätten att uppdatera dessa medlemsvillkor när vi finner det nödvändigt, så titta in på denna sida då och då.

3.2 Medlemskap: Medlemskapet är personligt och får inte "lånas ut" till andra personer. Du har rätt att när som helst avsluta ditt medlemskap på Love2u.

3.3 Ansvar: Love2u tar inget ansvar för medlemmars handlingar, information, meddelanden, uppgifter, bilder, video eller annat. Kommer du i konflikt med annan medlem avsäger du dig rätten att ställa anspråk, stämma eller yrka skade ersättning från Love2u eller dess personal.

3.4 Integritet: Vi på Love2u är måna om din integritet för mer information om detta titta på vår kompletta Integritets policy som är en del i dessa medlemsvillkor.

3.5 Kommunikation: Kommunikationen mellan medlemmar får inte vara kränkande, anstötliga eller innehålla pornografi eller annat olämpligt för någon part. Det är ej heller tillåtet med spam. Var vänlig och kontakta oss och rapportera den medlemmen i så fall, så att Love2u:s administrations personal kan vidta lämpliga åtgärder.

4 Betalning

4.1 Kostnader: Ett standardmedlemskap på Love2u är HELT GRATIS. Eventuellt så kommer det i framtiden finnas Silver / Guldmedlemskap för att få tillgång till extra funktioner. Men idagsläget så ligger det på framtiden.

5.1 Reklam: Du får absolut inte använda Love2u för att göra reklam åt andra sajter eller tjänster som liknar vår sajt, för annonsering var vänlig kontakt Love2u:s support. Du får inte ha några msn adresser eller webbadresser i dina meddelanden eller i din profilbeskrivning. Var vänlig och respektera detta. ( just nu kan du inte skicka fullständiga mailadresser eller webbadresser på love2u ... vi håller på och testar ett nytt inbyggt spamskydd) men om vi upptäcker att ni gör otillåten reklam ändå leder det till omedelbar avstängning och ert konto kommer att raderas utan att vi behöver förvarna er om detta innan.

5.2 E-post: Du får inte uppge en falsk e-post adress eller en adress som tillhör någon annan. Medlemskapet kan inte bekräftas av dig om du har uppgett en felaktig e-post adress utan blir vilande i så fall. Kontakta Love2u support om det inte fungerar med er bekräftelsekod. 

5.3 Uppgifter: Du ansvarar själv för att riktiga uppgifter lämnas, genom att godkänna dessa medlemsvillkor garanterar du också att du lämnat sannings enliga uppgifter. Du får heller inte ange någon identifierbar information direkt i din profil tex. telefon nr, ditt riktiga namn, adress eller liknande. Sådana uppgifter får endast anges på anvisad plats och används då enbart av Love2u:s administrations personal.Om du trots allt vill lämna sådan information till annan medlem går det bra via e-post eller privata meddelanden. Du kan i så fall använda vårt kontakt formulär och be oss vidarebefodra dessa uppgifter så ordnar vi detta.

5.4 Upphovsrätt: Medlemmen garanterar att han/hon har fotografens/filmarens och/eller upphovsmans/ägares tillstånd att ladda upp bilder, filmer eller annat upphovsrätts skyddat material.

6 Övrigt

6.1 Trivsel: Vi gör vårt bästa för att du ska trivas här på Love2u, dock kan vi inte garantera att allting alltid fungerar perfekt, tveka inte med att kontakta oss om du undrar över något eller om du inte är nöjd. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska trivas.

6.2 Risker: Du skall vara medveten om att det kan finnas risker i att ha samröre med andra Internetanvändare, då det kan kan finnas personer med kriminella eller oseriösa avsikter. Upplever du att du misstänker något sådant på Love2u så tveka inte att ta kontakt med oss och tipsa oss så att vi kan kontrollera detta ! Lycka till på Love2u !

 
Logga in